Leiderschap

Leiderschap is niet alleen voor leidinggevenden, maar voor iedereen.

Leiderschap gaat over verantwoordelijkheid nemen. Je bewust zijn dat jij bijdraagt aan het scheppen van jouw eigen werkelijkheid. Leiderschap gaat over aanspreekbaar zijn. Aanspreekbaar zijn op ratio, emotie, intuïtie, hart en ziel. Aandacht en bewustzijn vergroten de aanspreekbaarheid en het vermogen om echt contact te maken, te ontmoeten en te verbinden.

Verbinden van bestuur en organisatie, leiding en medewerkers, beleid en uitvoering, medewerkers en klant, met andere organisaties etc.

Leiderschap is richting geven en ruimte. In contact staan en loslaten. Vangnet en trampoline bieden. Verhelderen wat nodig is. Het ontdoen van je eigen wikkels. Openstaan voor het onbekende.

Leiderschap is ook verantwoordelijkheid nemen voor het totaal. Is jezelf inzetten. Doen wat er te doen valt en te verdiepen. Humor en plezier.

Leiderschap is een ontdekkingstocht. Je hoeft die tocht niet altijd alleen af te leggen. Als je daarbij ondersteuning wilt hebben, neem contact op voor een oriënterend gesprek.

Heb je een vraag of interesse in leiderschapscoaching, vul simpelweg het onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.